Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Grote hoeveelheid hennepplanten gedumpt in Leenderbos

22 januari 2020 - 10:57

LEENDE - Woensdagmorgen werd door een voorbijganger een grote hoeveelheid wietafval gevonden in het Leenderbos. Het gaat om tientallen kluiten en wietplanten die naast het fietspad in het bos zijn gedumpt. ''Het lijken verse planten te zijn en vermoedelijk zijn deze dus afgelopen avond of nacht hier gedumpt'', aldus de vinder van het afval tegen HeezeLeende24.

Wie het afval heeft gedumpt is niet duidelijk maar alle tips zijn welkom. De eigenaar van het bos, in dit geval Brabants Landschap, draait op voor de opruimkosten. Alle tips over de herkomst van het wietafval zijn welkom bij de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Boswachter Erik Schram van Staatsbosbeheer: ''We hebben inmiddels het xtc afval gehad in Klaterspeel, het busje met drugsafval in het Leenderbos, twee weken geleden de wietdump in De Pan en nu dit weer. De zoveelste keer in korte tijd....het loopt echt de spuigaten uit.'' Inmiddels is ook de politie op de hoogte gesteld van de dumping in het Leenderbos.

Laat hier je reactie achter