Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Bibliotheek Dommeldal zoekt Spraakmakers

23 januari 2020 - 19:00

HEEZE-LEENDE - Deel je passie, deskundigheid of jouw verhaal, in de Bibliotheek in Heeze-Leende. De Bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar ook hele praktische of technische kennis. Tegelijk biedt de Bibliotheek een plaats voor verdieping van die kennis, met een grote collectie en met de kennis van de medewerkers. De Bibliotheek heeft echter niet álle kennis zelf in huis.

Daarom roept de Bibliotheek in Heeze-Leende Spraakmakers op. Een ‘Spraakmaker’ komt bij voorkeur uit de regio. Hij/zij weet veel over een bepaald onderwerp en wil dit graag delen met anderen. Dit kan van alles zijn: van bijen tot barokmuziek, van filosofie tot filmpjes, van tiny houses tot tuinieren en van zorg tot Zumba. De vorm is vrij, want een Spraakmaker bepaalt zelf hoe hij of zij de kennis gaat delen. Dat kan dan bijvoorbeeld een workshop zijn, of een lezing, misschien wel een excursie. Van kleinschalige bijeenkomst tot avondvullende activiteit.

De Bibliotheek zorgt voor het podium en de promotie. Via de website, nieuwsbrief en social media, worden belangstellenden uitgenodigd om kennis te maken met het verhaal van de Spraakmaker.

Kom vertellen over je passie, deskundigheid of bijzondere ervaring
Ben jij die spraakmaker waar wij naar op zoek zijn? Meld je dan aan de balie van de Bibliotheek in ‘t Perron. Meer informatie is te lezen op de website van bibliotheekdommeldal.nl.

Laat hier je reactie achter