Foto van de dag 22 januari

23 januari 2020 - 16:30

HEEZE-LEENDE - De 'Foto van de dag' actie slaat enorm aan. We zijn alweer drie weken bezig met deze actie en de foto's blijven binnen komen van de lezers van HeezeLeende24. Veel prachtige natuurfoto's, sprekende foto's maar ook foto's die betrekking hebben op het nieuws. Geweldig om te zien. Het past ook helemaal in 'Ruimte voor Meesterwerken' want alle ingestuurde foto's zijn natuurlijk meesterwerkjes, ieder met een eigen verhaal!

22 januari
Vandaag plaatsen we een foto onder het motto: Jong geleerd...... Met de carnaval in aantocht is ook weer de dikke en prachtig gevulde en gekleurde Blaospieper van De Lindse Blaos weer verspreidt. Op deze foto zie je Elise van Engelen, bijna 2 jaar, die nu al in de Blaospieper geïnteresseerd is. Jong geleerd is oud gedaan. Natuurlijk is carnaval een heel groot meesterwerk met daarbij heel veel kleine meesterwerkjes. Dit is er één van!

De foto is gemaakt door Pieternell van Engelen uit Leende. Dank je wel voor het insturen van deze mooie foto. Dit is de foto van de dag. Benieuwd welke foto morgen de foto van de dag is geworden? Kijk dan op de website en gratis app van HeezeLeende24 of op de social mediakanalen Facebook, Twitter en Instagram.

Wat gaan we doen
Het hele jaar 2020 gaan we dagelijks een foto plaatsen ofwel de ''Foto van de dag''. Deze foto moet gemaakt worden in onze gemeente, dus in één van de kernen, en mag overal over gaan. Een jubileum, een feest, een herdenking, een natuurfoto, de eerste schooldag of het weer...het maakt niet uit als de foto maar gemaakt is in onze gemeente. Iedereen kan dus meedoen en de foto dagelijks sturen naar redactie@heeze24.nl of met WhatsApp naar telefoonnummer 06-53539224. Aan het einde van dit jaar zullen we op een ludieke manier het eindresultaat presenteren! Doen jullie ook mee? 

Laat hier je reactie achter