Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Verest Schoenen opent nieuwe winkel in Heeze

24 januari 2020 - 09:42

HEEZE - Vrijdagmorgen 24 januari om half tien gingen de deuren open van de geheel vernieuwde winkel van Verest Schoenen in Heeze. Er staat een nieuwe winkel, maar Verest schoenen blijft Verest schoenen. Met de service, kwaliteit en kennis waar ze om bekend staan. ''We hebben een ruim assortiment schoenen voor dames, heren en kinderen. Ook bieden we schoenen aan waar eigen zooltjes in kunnen, en schoenen in diverse breedte maten. We hebben kennis om kleine aanpassingen in schoenen te doen om ze goed passend te maken'', aldus Sandra van der Linden.

De nieuwe winkel is gevestigd in het pand waar voorheen Verest Sport gevestigd was en is zelfs een stukje groter geworden. Vrijdag 24 januari en zaterdag 25 januari geven zij 10% extra kassakorting op de gehele collectie. Tevens krijgt iedere klant een leuke attentie bij hun aankoop. Natuurlijk is het feest. De koffie met wat lekkers staat klaar. De openingstijden van Verest Schoenen zijn:

Maandag: 11.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag: 9.30 uur  tot 18.00 uur
Woensdag: 9.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag: 9.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag: 9.30 uur tot 20.00 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur

Loop gerust eens binnen in de nieuwe winkel van Verest Schoenen aan de Kapelstraat 65 in Heeze.  Volg Verest Schoenen ook op Facebook en neem een kijkje op de website van Verest Schoenen in Heeze.

Laat hier je reactie achter