Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Weer ree dood gebeten door loslopende hond in Leende

11 februari 2020 - 08:50

LEENDE - Voor de tweede keer in twee weken tijd is er een ree dood gebeten in het Leenderbos in Leende. Boswachter Erik Schram van Staatsbosbeheer deed de ontdekking maandagmiddag. ''Ik weet zeker dat het een hond is omdat de ree van achter is aangevallen. Roofdieren vallen de ree aan bij de keel. Het is erg triest om te zien en wil daarom ook uitdrukkelijk vragen honden aangelijnd te houden in de bossen.''

De boete voor het niet aanlijnen van uw hond bedraagt zo'n honderd euro. Er gaat door boa's van Staatsbosbeheer en SSIB (Samen Sterk In Brabant) stevig gehandhaafd worden en toezicht gehouden worden hierop. Mochten er tips zijn of klachten zijn kunt u deze doorgeven aan boswachter Erik Schram via e.schram@staatsbosbeheer.nl. Houd honden aan de lijn!

Laat hier je reactie achter