Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Drie dagen lang Valentijn bij DA de Aesculaap Heeze 

13 februari 2020 - 10:30

HEEZE - Omdat wij van onze klanten houden en waarderen dat ze bij ons komen krijg je de komende drie dagen, 13, 14 en 15 februari,  20% korting op alle geuren, cosmetica, luxe merken huidverzorging en Make-up (Collistar, Clarins, Biotherm, Louis Widmer en Striplac (ook op de vernieuwde gellak). Demonstraties in de winkel. Ook Colette van Collistar is weer aanwezig om je van een uitgebreid huid- en make-up advies te voorzien.

Heb je nog niets kunnen vinden voor je geliefde, of gewoonweg nog niet aan toegekomen? Dan hebben wij het ultieme verwencadeau: JANZEN (geïnspireerd op Rituals), op ieder tweede product krijgt je nu 50% korting zodat je zelf een mooi pakket kunt samenstellen.

Verder hebben wij nog allerlei grote en kleine pakketjes samengesteld, zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Want wie wil er nou niet iets leuks ontvangen met Valentijn? Daarom geven wij zelf ook twee cadeaus weg ter waarde van € 200,-  en wel een voor heren en een voor dames.

Like en deel dit bericht op Facebook en/of Instagram. En wie weet win jij zo’n prachtig Valentijns cadeau!

Laat hier je reactie achter