Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Life Adventure start met Big Five for Life in Heeze

13 februari 2020 - 16:00

HEEZE - Wilma Blankenstein is 1 februari gestart met haar bedrijf Life Adventure met de Big Five for Life™ in Noord-Brabant Zij is daarmee de 1e gecertificeerde Big Five for Life™ coach in de regio Heeze. Zij is speciaal is opgeleid en gecertificeerd om mensen en organisaties te begeleiden met de Big Five for Life™ methode. Hierbij is het belangrijkste aandachtspunt het ontdekken en realiseren van de 5 belangrijkste (levens)doelen en het succesvol maken van organisaties en teams.

De Big Five for Life™ methode is ontwikkeld door John Strelecky.  Hij is de bestseller auteur van de boeken The Why Café, Life Safari, The Big Five for Life, Return to the Why Café en How to be Rich and Happy. De boeken zijn inmiddels in 59 landen en in 41 talen uitgegeven. In de Verenigde Staten is John Strelecky genoemd als een van de 100 meest invloedrijke personen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Wilma geeft workshops vanuit deze methodiek speciaal gericht op personen en teams, die vastlopen en behoefte hebben aan inspiratie voor een leuk en gelukkig werk/leven.

Ieder mens en iedere organisatie heeft een levensmissie. Een uniek talent dat niemand anders heeft. Net zo uniek als een vingerafdruk. Die talenten, vaardigheden, achtergrond, karakter of bij een organisatie het product of de dienst bepalen de reden van bestaan. Deze reden van bestaan is uniek en onderscheidend. En daaruit ontstaan automatisch de vijf belangrijkste doelen, de Big Five for Life.

Het heeft Wilma haar interesse altijd al gehad om mensen en teams in organisaties te inspireren, naar een leuk en gelukkig (werk)leven. In haar functie als manager in de kinderopvang, ziet Wilma bijvoorbeeld regelmatig de werkdruk waar pedagogisch medewerkers mee te maken hebben op de groepen De werkdruk zal zij niet weg kunnen halen, maar ze kan hen wel inspireren om weer vanuit het hart te werken en te leven. De oplossing is dan ook je eigen Big Five for Life™ helder te krijgen en te hebben. Wat zijn jouw drijfveren, wat is jouw reden om ieder dag je bed weer uit te komen, om naar je werk te gaan? Wanneer heb jij voor het laatst genoten van een uur, van een week? Welk momentje, hang jij in je eigen levensmuseum?

Wilma helpt je graag dat te ontdekken. 9 maart 2020 staat de eerste kennismakings-workshop gepland. Even proeven aan de Big Five Safari. Haar missie is: in Vrijheid en liefde, verbinden, inspireren en versterken.

Laat hier je reactie achter