Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Kinderkledingbeurs Leende

14 februari 2020 - 11:00

LEENDE - Zaterdag 4 april aanstaande vindt de kinderkleding- en speelgoedbeurs in Leende weer plaats (Gemeenschapshuis De Meent, Julianastraat 1 te Leende). De deuren zijn geopend van 11:00u tot 13:00 uur en de entree is gratis. Naast tweedehands kinderkleding in de maten 80 t/m 176 wordt er ook speelgoed, kinderfietsen en babyspullen verkocht.

Dit jaar gaat de lijstenverkoop voor inbrengers digitaal!
Vanaf 1 maart kunnen lijsten gereserveerd worden via kinderkledingbeursleende@gmail.com. De lijsten kosten € 1,50 per stuk en hiermee kunt u maximaal 20 kledingstukken en 20 stuks speelgoed, kinderfietsen en/ of babyspullen inbrengen. Er geldt een maximum van 3 lijsten per persoon. Geef in de mail aan hoeveel lijsten u wenst te reserveren. De lijsten kunnen vanaf 16 maart opgehaald worden bij Bakkerij van Weert, Oostrikkerstraat 29 in Leende.

Dit is het uitgelezen moment om de kledingkasten van de kinderen na te lopen en het speelgoed op te ruimen. Geef te klein geworden lente- en zomerkleding een tweede kans. Dit geldt ook voor speelgoed waar uw kind niet meer mee speelt.

De beurs wordt geheel door vrijwilligers georganiseerd en de opbrengst gaat naar een goed doel. Dit is Stichting Vakantie Jeugdwerk Leende.
Bezoek voor meer informatie onze facebookpagina: Kinderkledingbeurs – Leende. 

Laat hier je reactie achter