Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Samen aan de slag met het lokaal sport en beweeg akkoord

14 februari 2020 - 13:00

HEEZE-LEENDE - In de gemeente Heeze-Leende zijn we samen aan de slag om te komen tot een lokaal sport en beweegakkoord. We willen bereiken dat iedereen op zijn of haar manier kan sporten en bewegen.

Alleen ga je sneller, maar samen komen we verder! Samen zetten we sport en bewegen in Heeze-Leende nóg beter op de kaart. Mede dankzij de vele sport- en beweegaanbieders en de sportraad gebeurt er al veel goeds op het gebied van sport en bewegen. Om deze mooie initiatieven te versterken willen we ze met elkaar verbinden. Dat gaan we doen door middel van het Lokaal sport en beweegakkoord.
In januari vonden er twee startbijeenkomsten plaats. Op basis van de startbijeenkomsten zijn er vier thema’s geformuleerd:

1: Heeze-Leende verenigt
2: Iedereen doet mee
3: Sport en bewegen in beeld
4: Jeugd in beweging

Graag willen we samen met spelbepalers binnen de gemeente invulling geven aan de thema’s. Dat doen we in twee bijeenkomsten waar iedereen aan mee kan doen! De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagmiddag 18 maart van 16.00-17.30 uur en woensdagavond 18 maart van 19.30-21.00 uur in 't Perron in Heeze.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je over de opbrengst van de startbijeenkomsten en belangrijke ontwikkelingen die betrekking hebben op de vier thema’s. Vervolgens geven we samen invulling aan het lokaal sport en beweegakkoord van Heeze-Leende.

Doe jij ook mee?
Meld je aan voor één van de twee bijeenkomsten

Ga voor meer informatie over het sportakkoord naar www.sportakkoordheezeleende.nl

Onderstaande partijen doen al mee:
Badminton Vereniging Heeze, Basketbalclub Heeze, Fysiotherapie De Beemden, Handbalvereniging Lido, Hockey Heeze, Korfbalvereniging Eymerick, Personal Training Fit inn & out, TomTrainer!, Tennisvereniging de Heerlijkheid, Tennisvereniging Heeze, D.O.S.L., R.K.S.V. Heeze, Tourclub Heeze

Laat hier je reactie achter