Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Aangifte overlijden en geboorte tijdens Carnaval

13 februari 2020 - 19:45

HEEZE-LEENDE - In verband met Carnaval is op maandag 24 en dinsdag 25 februari het gemeentehuis gesloten. Hierdoor is ook het doen van een aangifte van overlijden niet direct mogelijk.

Termijn geboorteaangifte
Wordt op donderdag 20 februari een kind in gemeente Heeze-Leende geboren, dan kan op vrijdag de aangifte tot 12.30 uur worden gedaan. Anders uiterlijk op maandag 24 februari.

Wordt op vrijdag 21 februari of zaterdag 22 februari een kind in gemeente Heeze-Leende geboren, dan kan op maandag 24 februari of uiterlijk op dinsdag 25 februari de aangifte worden gedaan.

Moet u een aangifte doen?
Mocht u, in verband met de termijn, een aangifte moeten doen van geboorte of overlijden, stuur dan een e-mail met de aangifte voor 09.00 uur naar burgerlijkestand@heeze-leende.nl. Vermeld ook uw telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Onze medewerker zal dan met u contact opnemen om een afspraak met u te maken.

Op woensdag 26 februari 2020 zijn wij u graag weer van dienst.

Laat hier je reactie achter