Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Auto op de kop op A2 bij Leende

19 februari 2020 - 11:15

LEENDE - Woensdagmorgen om negen uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de snbelweg A2 bij Leende ter hoogte van hmp 178.1. Ter plaatse bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval en lag er een personenauto op de kop. De bestuurster kwam met de schrik vrij en kon zelf het voertuig verlaten.

In de richting van Eindhoven naar Weert ontstond al snel een file van vier kilometer en liep de vertraging in rap tempo op tot ruim twintig minuten. Rijkswaterstaat sloot tijdelijk één rijbaan af zodat de berger het wrak kon bergen. De politie regelde het verkeer ter plaatse en ambulancepersoneel keken de vrouw na. Zij kwam met de schrik vrij en hoefde niet naar het ziekenhuis voor verdere medische behandeling.

Nadat het wrak was geborgen en afgevoerd werd de snelweg A2 weer vrij gegeven en loste de file langzaam op.

Laat hier je reactie achter