Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Servicepunt Rabobank Heeze tijdelijk dicht

25 maart 2020 - 08:30

HEEZE - In verband met het coronavirus zijn door het RIVM extra maatregelen genomen om de verspreiding van het virus verder tegen te gaan. Rabobank sluit zich aan bij deze maatregelen. Als gevolg daarvan is ons Servicepunt in Heeze tot nader order gesloten.

Veel van uw bankzaken kunt u gemakkelijk zelf regelen
Vanwege uw en onze gezondheid worden gesprekken bij voorkeur online of via telefoon/chat gehouden. Via de Rabo App en Online Bankieren (onder Zelf Regelen) kunt u veel bankzaken 24 uur per dag zelf regelen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op (040) 293 60 00. Via de Rabo App en Online Bankieren (onderin bij contact) kunt u ook snel en gemakkelijk chatten met onze adviseurs. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar Heeze.Leende.RRE@rabobank.nl.

Kantoorbezoek voor urgente zaken
Juist in deze bijzondere tijd willen we u goed blijven helpen. Daarbij nemen we uiteraard de hygiënemaatregelen in acht. Vanzelfsprekend verwachten we dit ook van u wanneer u ons kantoor bezoekt. Heeft u last van luchtwegklachten, verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts? Blijf dan thuis en volg de aanwijzingen van het RIVM.

Ons kantoor aan de Emmasingel 4 te Eindhoven is geopend voor urgente zaken van 09.30 – 17.00 uur.

Laat hier je reactie achter