Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Kapsalons gesloten tot 6 april

25 maart 2020 - 16:30

HEEZE - Het RIVM adviseert vanaf 23 maart dat alle mensen met een contactberoep dit beroep niet meer mogen uitoefenen tot 6 April. Kappers en schoonheidsspecialisten vallen ook onder de contactberoepen.

''Dit betekent dat de kappers in Heeze per heden gesloten zijn tot 6 april. Kapsalons: H&M haarmode, Kapsalon Kreatief, LOOS-Kappers, Kapsalon Wetlook, Hairstudio Switch, Kapsalon Josje en alle andere officiële kappers/stylisten en kleurspecialisten die Heeze rijk is, wensen u alle gezondheid toe in deze uitdagende tijd. Wij hopen dat wij u na 6 april weer in goede gezondheid en vol goede moed terug zien!'', aldus kapper Barry Loos uit Heeze maar dat geldt natuurlijk voor alle kapsalons en contactberoepen.

Laat hier je reactie achter