Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Tijdelijke minibieb Heeze met boeken en puzzels

26 maart 2020 - 07:00

HEEZE - Op de burgemeester Van Agtstraat in Heeze is sinds kort een minibieb ontstaan. Initiatiefneemster Ans Joosten kwam op het idee zodat zowel de jeugd als de volwassenen bij de minibieb boeken en puzzels kunnen lenen. In twee grote kratten kan men kiezen uit een leuke hoeveelheid boeken en puzzels en wanneer ze er klaar mee zijn wordt wel verzocht deze weer terug te leggen.

''Er wordt gretig gebruik van gemaakt. We zien dagelijks zowel kinderen als volwassenen gebruik maken van de minibieb'', vertelt buurtbewoner Niels Foekema. De twee kratten worden iedere avond binnen gezet en 's morgens weer buiten gezet. Gebruikers kunnen er zeven dagen in de week gebruik van maken. De kratten staan op een picknicktafel op het grasveldje aan de burgemeester Van Agtstraat in Heeze.

Ook hier weer een prachtig burgerinitiatief in deze moeilijke en zware coronatijd dat een steentje bijdraagt aan het leuker maken van deze coronatijd.

Laat hier je reactie achter