Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Weekmarkt Heeze-Leende blijft voorlopig doorgaan

26 maart 2020 - 09:15

HEEZE - De weekmarkt in Heeze blijft voorlopig doorgaan. Waar andere gemeenten de weekmarkt afblazen, strijkt de markt in Heeze wel iedere week op donderdag neer op het gemeentehuisplein laat burgemeester Paul Verhoeven weten. ''De weekmarkt voorziet in essentiële voedingsmiddelen voor onze inwoners. We hebben met de marktlieden strikte afspraken gemaakt over de veiligheidsregels en zij houden zich daaraan.''

Wekelijks heeft de markt vele klanten die er brood, groenten, fruit en dergelijke kopen. De gemeente Heeze-Leende wil met de gestelde regels van het kabinet de weekmarkt 'gewoon' door laten gaan zolang de regels opgevolgd worden. HeezeLeende24 nam donderdagmorgen een kijkje op de weekmarkt in Heeze. Iedereen heeft maatregelen genomen bij de kraam. De afstandzone van anderhalve meter is gemarkeerd, er staat een pompje met desinfectiemiddel en er hangt een voorschrift met de gestelde regels.

De weekmarkt is dus gewoon open iedere donderdag. Om acht uur waren de eerste klanten al te vinden op de markt en werden de eerste produkten al verkocht. De weekmarkt staat er iedere donderdagmorgen vanaf 08.00 uur.

Laat hier je reactie achter