Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Kruising Boschhoven-Oostrikkerstraat Leende weer open

25 maart 2020 - 19:45

LEENDE - Woensdag aan het einde van de middag werd de kruising Oostrikkerstraat-Boschhoven in Leende weer opengesteld voor verkeer. Na maandenlang werken is dit gedeelte nu ook opgeleverd en is het wachten op het laatste gedeelte van de reconstructie nabij Brasserie Gezellig. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden rond Pasen gereed.

De aanwonenden maar zeker de ondernemers waren blij dat de weg op dit gedeelte nu eindelijk klaar is en dus dat ze makkelijker bereikbaar zijn. Ook hier is de verkeersveiligheid toegenomen. Er zijn trottoirs gekomen en een zebrapad zodat ook voetgangers zich hier veilig voelen. Laten we hopen dat de werkzaamheden aan het laatste gedeelte van het project spoedig gereed zijn en dat corona hier geen roet in het eten gooit.

Voor iedereen zal het een verademing zijn zodra de gehele weg weer open is. Voor het doorgaande verkeer, voor aanwonenden maar zeker voor de lokale ondernemers die de aanloop in deze coronatijd keihard nodig hebben om te kunnen blijven bestaan!

Laat hier je reactie achter