Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Sportconsulenten introduceren sport op afstand

26 maart 2020 - 12:00

HEEZE-LEENDE - De sportconsulenten en de studenten van de Fontys Sporthogeschool hebben afgelopen week niet stil gezeten. Om iedereen in Heeze, Leende en Sterksel zelfs nu te laten bewegen hebben ze verschillende beweegvideo’s opgenomen.

Het is namelijk ook tijdens de coronacrisis belangrijk om te blijven bewegen! Omdat dit natuurlijk niet buiten kan staan in de video’s verschillende sport en beweeg challenges die je thuis kunt doen. Iedere week worden er nieuwe filmpjes geüpload voor nieuwe sport en beweeg inspiratie. Kijk op de website en volg hen op YouTube en Instagram: sportiefheezeleende

''Hebben jullie meegedaan met een challenge en willen jullie dit aan ons laten weten? Maak je eigen video en post deze in de reacties! Wij blijven thuis bewegen jullie ook?'' aldus sportconsulente Anke Haerden.

Laat hier je reactie achter