Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Modeshow Coloury mode Online!

6 april 2020 - 17:00

HEEZE - ''Elk seizoen organiseren wij een modeshow. Dit voorjaar ziet het er, door het coronavirus allemaal heel anders uit. De modeshow presenteren zoals we altijd doen, dat is nu niet mogelijk. Gezondheid gaat voor alles.

Lonneke van Geel; De winkel is gewoon geopend, we nemen alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht. Als  dames kleding zaak in een dorp, vind ik het juist nu heel belangrijk mensen de gelegenheid te geven om even langs te kunnen komen. Dat kopje koffie, even een praatje, er ‘even tussenuit’. Wij zijn ook gewoon geopend; dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 19.00 en op zaterdag van 10.00 – 18.00.

Toen kwam het idee; waarom niet een online modeshow? Wij laten u in een video de laatste trends zien op het gebied van fashion, u kunt deze bekijken gewoon vanuit uw huiskamer.

Verder hebben wij als extra service, dat er, buiten de reguliere openingstijden, op afspraak kan worden gewinkeld 1 op 1.

Lonneke van Geel; Graag denk ik met de dames mee. Buiten het ‘prive shoppen’ stuur ik ook pakketjes op, of geef ik het, in de omgeving, even af. Wil je extra informatie? Dan doen we dat gewoon even met een video call, of ik stuur wat foto’s door van de collectie.

Vind u het leuk om online de modeflitsen van Coloury mode te zien? Kijk dan dinsdag avond om 20.30 op de facebook pagina van Coloury mode. Ook kunt u het later terug kijken op youtube; Coloury mode Heeze

Lonneke van Geel; Ik hoop op deze manier dat ik iedereen iets leuks kan bieden en de mogelijkheid geef om even de zinnen te kunnen verzetten. Zoals ik vaak zeg; Even tijd voor jou, ‘elke vrouw is mooi als ze draagt wat bij haar past”. Daar sta ik voor, en hoop dat ik dat nog heel lang mag blijven doen. Take care. Lonneke.''

Online modeshow. Waar; facebook pagina Coloury mode of op het YouTube kanaal van de damesmodezaak.

Meld je nu aan. Natuurlijk is de video ook in onze winkel te bekijken.

Coloury mode Heeze
Kapelstraat 66, 5591 HG Heeze Tel; 040 226 3893
www.colourymode.nl  / info@colourymode.nl

Laat hier je reactie achter