Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vakantiebaan voor zorgstudenten bij Kempenhaeghe

22 mei 2020 - 12:00

HEEZE - Wil jij vakantiewerk waarbij jij het verschil maakt voor een ander én waar je ook werkt aan je eigen ontwikkeling? Kom dan werken bij Kempenhaeghe!

Samen met het team bied je zorg en begeleiding aan onze bewoners. Naast verzorgende taken, zoals eten geven, wassen en aankleden, begeleid je bewoners bij hun activiteiten. Dankzij jouw enthousiasme en aandacht zitten onze bewoners deze zomer - ook onder de huidige bijzondere omstandigheden - met een glimlach in de huiskamer of misschien wel lekker in het zonnetje. Jij maakt hun dag!

Wij bieden je vakantiewerk waarin je veel betekent voor bewoners en collega’s. Je krijgt een prima salaris dat afgestemd is op jouw opleiding.

“Ik ben hier begonnen als vakantiewerker. Na mijn opleiding ben ik met veel plezier echt aan de slag gegaan bij het Centrum voor Epilepsiewoonzorg.” – Jasper, activiteitenbegeleider

Tijdens je vakantiewerk bij Kempenhaeghe:
• Verdien je meer dan het minimumloon (én bij 4 weken werken – in de maanden juli en augustus – ontvang je € 250 netto)
• Doe je werk dat er écht toe doet
• Werk je in een gezellige groene woonomgeving

Als vakantiekracht:
• Ben je 17 jaar of ouder
• Volg je een zorg- of welzijn opleiding of start je een opleiding in zorg en welzijn
• Wil je graag aan de slag als vakantiemedewerker in de woonzorg of activiteitenbegeleiding

Wil jij deze zomer aan de slag?
Mail dan snel je motivatiebrief en CV naar vakantiewerk@kempenhaeghe.nl.

Vermeld bij je motivatie welke periode en hoeveel uur je beschikbaar bent. Voor meer informatie over vakantiewerk neem je contact op met Chantal Simar, recruiter, via:
Whatsapp 06 - 51 14 23 79
vakantiewerk@kempenhaeghe.nl

Laat hier je reactie achter