Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Carel Prins overleden

6 mei 2020 - 06:45

LEENDE - Oud-voorzitter en zeer erkentelijk erelid van onze Rijvereninging St. Petrus te Leende en bekend parcoursbouwer Carel Prins is overleden. Carel is 81 jaar geworden.

Met Koningsdag is Carel door een zware hersenbloeding getroffen die hem donderdag fataal werd. 

Hij was een van de initiators van het grote Concours Hippique in Leende wat nog steeds elk jaar met Pinksteren wordt georganiseerd. Vorig jaar werd Carel Prins tijdens het 90-jarig bestaan van de rijvereniging gehuldigd met zijn 50-jarig lidmaatschap van de rijvereniging.

Carel Prins werd geboren in Eindhoven maar verhuisde al snel naar Leende waar hij tot zijn overlijden woonde. Hij was in de regio een bekend springruiter en was succesvol tot en met het Z-springen. Later werd hij parcoursbouwer, hij bouwde destijds veel samen met Theo van Vught.

Prins kreeg bekendheid als mede-parcoursbouwer van de parcoursen op NK in Mierlo, CSI Eindhoven, Indoor Brabant en CSI Maastricht. Ook bouwde hij veel tijdens de wedstrijden op de IJzeren Man in Weert, waar hij kind aan huis was. 

In zijn werkzame leven had Prins een handel in paardenboxen, stalbenodigdheden en afrasteringsmaterialen.

We zullen hem missen. 

Het bestuur van Rijvereniging St. Petrus te Leende.

Laat hier je reactie achter