Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Tweede editie van 'De Oppepper' huis aan huis (video)

6 mei 2020 - 09:30

HEEZE-LEENDE - Dinsdagmiddag op Bevrijdingsdag 2020 werd de tweede editie van 'De Oppepper' uitgegeven. Wat als klein aardigheidje begon en wens van bedenker en initiatiefneemster Melissa van der Klei (13) uit Heeze, is uitgegroeid tot een huis-aan-huiskrant. De eerste editie groeide met behulp van enkele sponsoren uit tot een oplage van 1000 exemplaren voor de verzorgingshuizen.

Dinsdag werd de tweede editie uitgegeven in een oplage van 7640 stuks die huis-aan-huis in de gemeente bezorgd gaat worden door vrijwilligers uit alle kernen. ''Als letterlijk oppeppertje, in deze voor veel mensen zware tijd, hebben wij als gemeente Heeze-Leende onze inwoonster Melissa van der Klei (13) gevraagd om een tweede editie te maken. De eerste editie was zo goed ontvangen en werd zelfs landelijk nieuws tot SBS6 kwam filmen. Vandaar dat we nu alle inwoners een oppeppertje geven'', aldus de burgemeester.

Dinsdagmiddag bezorgde Melissa samen met HeezeLeende24 de kranten naar de vier verdeelpunten in de gemeente. Een trotse Melissa kreeg alleen maar positieve reacties en iedereen in onze gemeente ziet De Oppepper deze week in de brievenbus. Veel leesplezier!

Laat hier je reactie achter