Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Mondkapjes voor consumenten gemaakt in Heeze

7 mei 2020 - 07:03

HEEZE - Mondkapjes duiken steeds meer op in ons straatbeeld en zijn al verplicht in onze buurlanden. De Nederlandse overheid was terughoudend tot nu toe. Bij Nominette, de Belgisch-Nederlandse tak van EE Labels / Van Engelen & Evers B.V. werd de afgelopen maanden al hard gewerkt aan de ontwikkeling én verkoop van mondkapjes speciaal voor consumenten.

Vooralsnog kwamen de meeste orders uit onze buurlanden, vertelt Marloes Evers van EE Labels. In België is het dragen van mondkapjes in het openbaar vervoer dan ook al langer verplicht. Echter gaat deze maatregel per 1 juni ook in ons land gelden.

Speciaal voor consumenten
Terwijl in Nederland door andere partijen gewerkt werd aan gecertificeerde mondkapjes ontwikkelde Nominette & EE Labels binnen 6 weken verschillende sets mondkapjes, in leuke kleuren en prints. Dit alles was mogelijk dankzij lokale productie, een gemotiveerd team én de benodigde kennis en machines in huis.

De mondkapjes zijn speciaal bedoeld voor consumenten. Zodat gecertificeerde mondkapjes beschikbaar blijven voor de mensen die zo hard voor ons werken in de zorg. 

De mondkapjes zijn duurzaam want wasbaar op 60 graden en bieden zo een mooi alternatief voor wegwerpmondkapjes die dagelijks in groten getale bij het afval belanden. 

Een huisartsenpraktijk bestelde mondkapjes om uit te delen aan patiënten, een bouwonderneming uit Duitsland voor het personeel en ook een filmcrew wist de Nominette webshop te vinden.

Promotiefilmpje op de Heezer markt
Het eerste promotiefilmpje (opgenomen op onze eigen markt in Heeze op het Gemeentehuisplein) trok een paar weken geleden al veel bekijks. 

Mondkapjes verkrijgbaar via: www.nominette.nl/mondkapjes

 

Laat hier je reactie achter