Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

YES! Nailboutique Enjoy My Nails mag weer open! 

7 mei 2020 - 09:30

HEEZE - Vanaf maandag 11 mei openen de deuren van Nailboutique Enjoy my Nails in Heeze weer voor de klanten. 

Welkom
U bent op afspraak van harte welkom, als u niet verkouden bent. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Afspraak
Wilt u een afspraak maken om uw nagels te laten verzorgen? Stuur dan een whatsapp berichtje naar (06) 212 313 56. Wendy neemt dan contact met u op om snel een afspraak in te plannen.

Moederdag 10 mei
Verras jouw moeder met een cadeaubon voor:
- Een “Special Nail Treatment”
- Een private shoppingsessie 
- Heerlijk shoppen met shoptegoed

Leukste cadeau’s
Verwen je lieve moeder, schoonmoeder, oma, vrouw, vriendin met een mooie kleur nagellak, trendy fashion accessoires (leren handas, riem & sieraden) en/of handgemaakte oorbellen! 

Onze speciale Moederdag Rocky Road Bar en Pink Rocky Rocks zijn natuurlijk ook altijd een goed idee! De leukste cadeautjes shop je bij ons al vanaf € 3,95. 

Kadobon Special Nail Treatment
Een manicure & gellak behandeling in 1 met een keuze uit ruim 190 kleuren gellak. Tijdens de behandeling wordt de klant verwent met een glaasje heerlijke bubbels en een trio van huisgemaakte chocoladeproducten.

De klant verlaat onze Nailboutique met mooi gelakte nagels waar ze 3 weken lang van geniet. En ... met een leuke goody bag met verzorgingsproducten voor haar mooie nagels. 

Moederdag aanbieding
Bestel de cadeaubon “Special Nail Treatment” voor maar € 50,-. Dit is inclusief cadeauverpakking, gratis bezorging in en rondom Heeze en een chocolade verrassing! Normale prijs €60,-

Rocky Road Bar 
Speciaal voor Moederdag hebben wij een Rocky Road Bar. Onze bekende Rocky Road in een reep-vorm. Versierd met rode chocolade hartjes en roze parels. Verpakt in een mooi transparant cadeau doosje voor maar €8,50. 

Pink Rocky Rocks
Onze heerlijke Rocky Rocks zijn voor Moederdag in een roze jurkje gegoten. Zeven stuks verpakt in een cadeauzakje voor maar € 3,95. 

Bezorging op Moederdag
Wij bezorgen uw aankoop vanaf €15,- op Moederdag in en rondom Heeze Gratis. Bezorging tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Betaling via een betaalverzoek. 

Meer info | Bestellen 
Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Bel of stuur een whatsapp berichtje naar (06) 212 313 56. Een e-mail sturen naar enjoymynails@gmail.com kan ook. Of neem een kijkje op onze website www.enjoymynails.nl Bestellen kan tot zondagochtend 10.00 uur. 

Volg ons op Facebook & Instagram! 

Nailboutique Enjoy my Nails
Schoolstraat 96 | Heeze
06 212 313 56
EnjoyMyNails.nl 

Laat hier je reactie achter