Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Apotheek Heeze gaat verhuizen!

8 mei 2020 - 07:00

HEEZE - Het is zover! Ook de apotheek verhuist nu naar het nieuwe gezondheidscentrum in Heeze. Deze dagen wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting en dit weekend gaan we met het hele team alle geneesmiddelen verhuizen. 

Vanaf komende maandag zijn de patiënten van harte welkom in onze mooie, nieuwe apotheek. Wij kijken ernaar uit om iedereen daar weer te zien. Ons nieuwe adres is Kapelstraat 74 (in de voormalige Rabobank). Het telefoonnummer en emailadres blijven hetzelfde als voorheen.

In het gezondheidscentrum zijn ook andere zorgverleners gevestigd. Wij vinden het fijn dat we nu nog makkelijker met huisartsenpraktijk Gruijters en Stalpers en bijvoorbeeld de Zuidzorg kunnen samenwerken nu we samen in 1 pand zitten.

Om de service naar patiënten verder te verhogen hebben we nu ook een medicijnen-afhaalautomaat. Hier kunt u 24 uur per dag heel gemakkelijk uw herhaalmedicatie ophalen, dus op het moment dat het u uitkomt en zonder in de rij te hoeven staan.  
Buiten vindt u de automaat net naast de ingang van het gezondheidscentrum aan de straatzijde (zie foto). Binnen in de apotheek meteen aan uw rechterhand zodra u binnen de apotheek komt.

In principe kan alle herhaalmedicatie hierin geplaatst worden met uitzondering van koelkast-artikelen, te grote pakketten of medicatie die u voor het eerst krijgt. U kunt zich hiervoor aanmelden in de apotheek of door de volgende gegevens te mailen aan info@apotheekheeze.nl : Naam, geboortedatum, E-mailadres, mobiel telefoonnummer.

Machtiging voor automatische incasso zodat medicatie die niet vergoed wordt ook via de afhaalautomaat opgehaald kan worden (optioneel):
Datum en IBAN bankrekeningnummer.

Zodra de medicatie klaar staat, ontvangt u een mail met een code. Met deze code en uw geboortedatum kunt u de medicatie heel gemakkelijk uit de automaat halen. Op het schermpje staat uitgelegd hoe u het moet doen en we kunnen u daarbij natuurlijk ook helpen als u dat fijn vindt.
We zien u graag binnenkort op de Kapelstraat 74!

Met vriendelijke groeten,
namens het hele apotheekteam,

Marieke Vinken, apotheker

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter