Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Oma Cobie verrast op 80e verjaardag

9 mei 2020 - 11:45

HEEZE – De bizarre coronatijd vergt veel van ons allemaal en we worden steeds inventiever om elkaar toch te spreken. Bijvoorbeeld via videobellen, skype of zoom. Natuurlijk zijn feestjes niet mogelijk en vooral voor de ouderen zijn verjaardagen dan extra moeilijk wanneer ze de kinderen en kleinkinderen niet kunnen zien.

Dat geldt ook voor Cobie van Stiphout-Koks die zaterdag 9 mei haar tachtigste verjaardag viert. Helaas zonder kinderen en kleinkinderen maar vergeten hebben ze haar niet. In de tuin aan de Dirk Heziuslaan in Heeze waar zij woont is mooie versiering aangebracht om haar toch in het zonnetje te zetten op haar tachtigste verjaardag. Via HeezeLeende24 willen kinderen en kleinkinderen haar van harte feliciteren met haar verjaardag en nog vele gezonde en gelukkige jaren wensen. Bij deze Cobie en ook namens de redactie van HeezeLeende24 van harte proficiat!

Laat hier je reactie achter