Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

TvdB Party Show 15 mei Heeze/Leende/Sterksel

7 mei 2020 - 19:45

HEEZE-LEENDE-STERKSEL - Jawel beste mensen, 15 mei komt er weer een nieuwe editie van de Thuis voor de Buis Party show jullie woonkamer binnen knallen! Het beloofd weer een fantastische avond te worden vol entertainment en natuurlijk de leukste en gezelligste quiz van de regio! Inschrijven kan door HIER te klikken!

Prijzen
Zoals bij iedere quiz heeft ook deze quiz een prachtig prijzenpakket dat beschikbaar is gesteld door vele lokale winkeliers. Zelfs in coronatijd waren zij direct bereid om de ongeveer 20 prijzen beschikbaar te stellen waarvoor een enorme dank.

Heerlijke drankpakketten en snackpakketten
Bij de initiatiefnemers van deze quiz is het mogelijk om een bierpakket, een bier & wijnpakket, borrelplank en een bittergarnituur te bestellen. Deze kunnen besteld worden via reservering@tapperijdezwaan.nl of via app op 06-22699240. Bestellingen kunnen gedaan worden tot 12.00 uur op zaterdag 15 mei. Het bittergarnituur wordt zaterdagavond warm thuisbezorgd tijdens de quiz. Wel zo lekker!

Assortiment:
- Bierpakket: 6 exclusieve speciaalbieren € 25,-
- Bier & wijn pakket: Fles witte wijn & vier speciaalbieren € 25,-
- Kaas en worst: Plateau met diverse kaas- en vleessoorten € 15,-
- Bittergarnituur: 12 stuks (warm thuisbezorgd tussen 20.30 uur en 22.00 uur) € 8,-

Wij wensen je vast heel veel plezier tijdens deze leuke avond uit, maar dan thuis, lekker voor de buis!

Laat hier je reactie achter