Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vernielingen met hagelgeweer in Leenderbos

8 mei 2020 - 13:30

LEENDE - Boswachter Erik Schram van Staatsbosbeheer ontdekte donderdag dat er een aantal vernielingen zijn gedaan in het Leenderbos in Leende. Een paar houten slagbomen bleken vernield te zijn en ook was er met een hagelgeweer bewust geschoten op een bordje dat aangeeft waar het ruiterpad is. Levensgevaarlijk omdat je niet weet of er afdwalende 'kogeltjes' mens en/of dier kunnen raken.

Schram deed de ontdekking donderdag maar weet te vertellen dat de vernielingen ergens de afgelopen dagen hebben plaatsgevonden. Staatsbosbeheer draait op voor de kosten om de slagbomen te repareren en nieuwe bewegwijzering te plaatsen. Het is gewoon zinloos want de maatschappij draait op voor de kosten.

Heb jij iets gezien of gehoord of weet je wie de vernielingen heeft aangericht, neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Natuurlijk mag de dader zichzelf ook melden bij de boswachter.

Laat hier je reactie achter