Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Politiemacht pakt 33 jarige inbrekende Heezenaar op

9 mei 2020 - 13:43

HEEZE - Door snel te reageren op een inbraakmelding bij een motorzaak in Biest-Houtakker vlakbij Hilvarenbeek kon de politie met behulp van een politiehond een inbreker aanhouden. Ook twee van de gestolen motoren werden teruggevonden.

Zaterdag 9 mei rond 04.00 uur kreeg de politie een melding van een inbraak in een bromfiets- en motorzaak aan de Biestsestraat in Biest-Houtakker. Eenmaal ter plaatse bleek er inderdaad ingebroken te zijn en dus gingen de agenten op onderzoek uit. Daarbij vonden ze in de omgeving twee van de gestolen motoren. Omdat het vermoede bestond dat de inbrekers zich mogelijk nog verborgen hielden werd een politiehond ingezet. Die vond inderdaad een inbreker die zich in de bosjes verstopt had voor de politie. Bij de aanhouding werd die verdachte, een 42 jarige inwoner van Liessel, door de hond gebeten. De man is voor medische behandeling vervoerd naar de huisartsenpost en daarna in de cel ingesloten.

Bij de inbraak werden vier motoren, scooter model, weggenomen. Daarvan werden er twee teruggevonden. Zaterdagmorgen rond tien uur wist de politie met grote overmacht een tweede verdachte aan te houden op de Geldropseweg in Heeze. Het gaat om een 33 jarige Heezenaar. Tevens werd een grijze bestelauto in beslag genomen alsmede een vespa scooter, vermoedelijk afkomstig van de diefstal. Ook in Heeze werd een politiehond ingezet. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Laat hier je reactie achter