Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Organisatie Trekkertrek Leende: ''Het was zo mooi!''

9 mei 2020 - 18:30

LEENDE - ''Het was zo mooi! Dit weekend zouden we ons 30 jarig jubileum vieren met drie dagen pulling NTTO I.T.P.V. Powerpullers Zuid Truckpulling en feestplezier DJ Mike van Dijk en MillStreet en dj Siem Driessen! Helaas mocht het niet doorgaan door vervelende omstandigheden.

Om het niet zomaar voor bij te laten gaan zijn we vrijdag even langs geweest bij terreineigenaar familie van Stipdonk van de Camperplaats Leenderstrijp. Bij diverse sponsoren en bedrijven hebben we wat lekkers en moois opgehaald om te kunnen schenken. Hiervoor willen we enkele bedrijven speciaal bedanken. Van Horne Brandstoffen & Smeermiddelen Van Meijl Asperges Boerderijwinkel Smits BouwmaterialenleendeMelktap de Hugtenhoeve Godschalx Drankenhandel Fam Bax Boerderijkaas en Slagerij-Versspecialist Jan en Marleen van Meijl.

Helaas konden we niet al onze sponsoren een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd.... Dit neemt niet weg dat we via deze weg al onze sponsoren, deelnemers, vrijwilligers en bezoekers nogmaals willen danken voor hun steun en hopen we jullie allemaal te mogen begroeten op Trekkertrek Leende 7-8-9 mei 2021.''

Organisatie Trekkertrek Leende

Laat hier je reactie achter