Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand Leende

10 mei 2020 - 08:42

LEENDE - Zondagmorgen om half acht werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand in een woning aan de Strijperdijk in Leende. De brandweer van Leende en Valkenswaard kwamen ter plaatse alsmede de hoogwerker van Valkenswaard.

Ter plaatse bleek het te gaan om een woning met rieten dak waardoor de brandweer snel opschaalde. Al snel werd duidelijk dat de bewoners de avond ervoor de openhaard gebruikt hadden en de brand in de spouw van de schoorsteen zat. Bij aankomst bij de woning kwam er rook door het dak naar buiten maar de brandweer wist de situatie snel onder de controle te krijgen. Gelukkig viel de schade mee en kunnen de bewoners vandaag ondanks alles 'gewoon' Moederdag vieren. Het rieten dak is gespaard gebleven.

Laat hier je reactie achter