Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

De LOOS-Kappers PopUpShop om alle klanten snel te helpen

11 mei 2020 - 08:45

HEEZE - Nu de kappers weer open mogen, loopt het storm bij LOOS-Kappers. In amper 2 dagen tijd werden er online en telefonisch meer dan 1.100 afspraken gemaakt. Om alle klanten zo snel mogelijk én veilig te helpen, is de salon ’s avonds op Zondagen en met Hemelvaart open. Tijdelijk is de kapsalon zelfs uitgebreid met twee extra plaatsen bij collega-ondernemer Flowers van Herman van de Leur. 

“Het was in de salon en bij ons online boekingssysteem een compleet gekkenhuis,” aldus Barry Loos van LOOS-Kappers. We hebben dit nog nooit meegemaakt en voelen ons gesteund door de loyaliteit van onze klanten. Daarom hebben we gekeken hoe we zo snel mogelijk én veilig iedereen kunnen helpen aan een verzorgd kapsel.  Gelukkig hebben we een fantastisch team dat zich de aankomende weken nog eens van hun beste kant laat zien. Iedereen werkt vrijwillig extra en zelfs op Zondagen en met Hemelvaart zijn we nu open. Zo kunnen we de drukte spreiden en toch iedereen er weer fris geknipt en gekleurd uit laten zien.”

Flowers is geknipt voor deze situatie
Uniek is de samenwerking met Herman van de Leur van Flowers. “Dat is echt fantastisch!” gaat Barry verder. “We hebben een ruime kapsalon, maar als we 1,5 meter afstand moeten houden, kunnen we minder mensen helpen dan normaal. Het is mooi om te zien hoe dan een collega-ondernemer spontaan hulp aanbiedt. Herman heeft bij Flowers voldoende ruimte in zijn pas verbouwde kas achter de winkel. Daar zijn nu tijdelijk twee extra kap-plaatsen ingericht. Knippen met daglicht, tussen het groen en nog gezellig ook!”

Extra veiligheid voor risicogroepen
LOOS-Kappers is al maanden Corona-Proof.  De laatste week voordat de kappers gesloten werden had LOOS-Kappers zelf al een COVID19 preventie protocol opgesteld. Barry: “Op ARBO gebied lopen we al jaren voorop en door die ervaring bleken we voor de crisis al dezelfde maatregelen genomen te hebben als die nu door de regering verplicht zijn. Voor de mensen die tot de risicogroepen behoren nemen we extra veiligheidsmaatregelen. Iedere kapper heeft op verzoek een Face-Shield, mondkapje en handschoenen aan en alle werkplekken zijn door een dubbel preventie scherm afgeschermd. We hebben enkele klanten uitgenodigd en gevraagd of ze zich met deze maatregelen veilig voelen. Het antwoord was unaniem; JA! Dus wij staan te popelen om de 11e mei weer open te gaan, volledig corona-proof.”

Een afspraak bij LOOS-Kappers is online te boeken via looskappers.nl of telefonisch via 040-226 3462.

Laat hier je reactie achter