Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Brouwerij Rufus presenteert zesde biertje: ''Witte 'wel''

13 mei 2020 - 11:00

HEEZE - Na de Macker, de Prufus, de Knoet, 'Tism en Kwart, komt Rufus deze week met het zesde biertje, Witte 'wel. Een heerlijk witbier die volgens bierbrouwer Marc van de Acker prima past in de serie van de Heezer bierbrouwerij.

Marco van Tapperij De Zwaan en HeezeLeende24 kregen de primeur om het nieuwste Heezer biertje alvast te proeven in De Zwaan. Net als bij de voorgaande bieren die werden gelanceerd was Marco van der Heijden ook erg benieuwd naar deze witte. ''Hij is echt heerlijk met een zachte nasmaak. Wederom een superbiertje van Heezer bodem. Het is erg lekker en de smaak blijft lang hangen. Hij is mooi in balans'', zegt Marco. ''Een heel mooi biertje, zacht en niet te zoet maar vol van smaak. Laat de zon maar komen!'' 

Witte 'wel is een welkome aanvulling van de Heezer bierbrouwerij. ''Een sprankelend witbier voor een mooi moment'', staat er op het felblauwe etiket te lezen. Kortom, een waardige introductie van het nieuwe Heezer witbier Wittewel. Wilt u meer weten over Brouwerij Rufus, neem gerust een kijkje op de facebookpagina van Rufus.

Vanwege de lancering van dit lekkere nieuwe Rufus biertje op 16 mei zijn er een aantal acties vanaf die datum, zolang de voorraad strekt:
- Gratis flesje Witte 'wel bij een afhaalbestelling bij Tapperij De Zwaan
- Gratis flesje Witte 'wel bij besteding van € 15,- aan speciaal bier bij Drankenspeciaalzaak Het Vloeibaar Genot
- Gratis flesje Witte 'wel bij besteding van € 50,- boodschappen bij Boer Arie
- Gratis flesje Witte 'wel bij een Rufuspakket bij de Bierbrigadier in Eindhoven

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter