Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Barbershop 't Barberhuis in Heeze officieel geopend

11 mei 2020 - 14:15

HEEZE – Goed nieuws voor mannen want Heeze heeft er een authentieke barbershop bij. Loes van den Bogaart (21) uit Heeze opende maandagmorgen om 10:00 uur haar eigen barbershop op de Kapelstraat 112a in Heeze. Waar in eerste instantie werd gedacht aan een opening op 20 mei omdat de kappers dan pas open zouden mogen gaan, bleek alles een week eerder het geval te zijn.

''We hadden inderdaad 20 mei als openingsdatum staan maar toen premier Rutte aankondigde dat we 11 mei open mochten hebben we alles op alles gezet en zijn we open'', vertelt een enthousiaste Loes. Meteen om 10:00 uur zat de eerste klant al in de stoel. Peter Trines uit Heeze (63) was al een jaar niet naar de kapper geweest en besloot naar 't Barberhuis te gaan om deze jonge onderneemster deze unieke knipbeurt te gunnen. Na een half uur was zijn verwilderde coupe weer keurig in model en kon Peter als eerste klant bij 't Barberhuis zijn coronakapsel vaarwel zeggen.

De agenda voor deze week zit zo goed als vol. ''Op een paar plekjes na zit ik al helemaal vol voor deze week en ook voor volgende week staan er al een heel aantal afspraken gepland.'' Wil je meer weten over 't Barberhuis, volg ze dan op Facebook en neem een kijkje op de website van de nieuwe barbershop in hartje Heeze!

Onderstaand foto's van voor en na. 

Laat hier je reactie achter