Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Ans van Beek-Schepers 40 jaar bij Rabobank!

12 mei 2020 - 11:00

HEEZE - Dinsdag is Ans van Beek-Schepers maar liefst 40 jaar in dienst bij de Rabobank. ''Aangezien Ans dit niet kan vieren willen wij Ans graag in het zonnetje zetten. Ans is als medewerker een bekend gezicht in de gemeente Heeze-Leende. Een aantal keer per week werkt Ans vanuit het Rabo servicepunt in 't Perron. Ans is als Rabo Ambassadeur ook maatschappelijk betrokken. Ze is vaak te vinden bij diverse evenementen en inwoners, klanten, verenigingen en stichtingen weten haar vaak te vinden voor vragen.

Ans is een op en top betrokken enthousiaste en zeer gewaardeerde collega! Namens alle collega’s van Rabobank Heeze-Leende van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum!  Zodra het weer kan gaan we hier uiteraard nog op proosten!''

Laat hier je reactie achter