Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

RKSV Sterksel investeert in de toekomst!

12 mei 2020 - 07:00

STERKSEL - De voetbalclub van Sterksel heeft een aantal flinke investeringen gedaan om klaar te zijn voor de toekomst. Vanwege het grote enthousiasme bij de leden van de club en het daarbij groeiend ledenaantal is besloten deze investeringen te doen.

Nieuwe beregeningsinstallatie
Vanwege de intensieve belasting van de velden in Sterksel is het belangrijk dat er voldoende beregend kan worden. In het verleden gebeurde dit ‘handmatig’ met een haspel. Afgelopen periode is er echter geïnvesteerd in een volledig automatische beregeningsinstallatie voor ons hoofdveld. Hierdoor is het mogelijk om automatisch zonder bijkomende arbeid het veld in ‘secties’ te beregenen. Hierdoor is het mogelijk om dit veld intensiever te gebruiken.

Renovatie kantine
De kantine van RKSV Sterksel wordt volledig gerenoveerd aan de binnenzijde. In deze renovatie wordt alles aangepakt van de bestuurskamer tot en met het bargedeelte en van plafond tot meubilair. Hierdoor krijgt de complete binnenzijde een moderne, ‘stoere’ maar vooral ook gezellige ‘look and feel’. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de vrijwillige en actieve hulp van vele leden. Ook is er rekening gehouden met genoeg ‘bergruimte’ in het gebouw waardoor alles netjes opgeborgen kan worden. De verwachting is dat de kantine medio juni gereed is.

Laat hier je reactie achter