Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Het Vloeibaar Genot gaat verhuizen

12 mei 2020 - 15:18

HEEZE – Drankenspeciaalzaak Het Vloeibaar Genot in Heeze gaat verhuizen. Na ruim twaalf jaar op de huidige locatie gevestigd te zijn geweest, zullen in de zomer van dit jaar de deuren worden geopend van de nieuwe zaak aan de Kapelstraat 64 in Heeze waar voorheen de apotheek zat. Voornaamste reden voor de verhuizing is dat de totale oppervlakte van het pand met honderd vierkante meter groter is. Bovendien kan er van af de achterzijde beleverd worden.

‘’We hebben ongeveer 2500 verschillende producten in het assortiment waaronder driehonderd soorten speciaal bier en even zoveel whisky’s. Door het extra winkeloppervlak kunnen we het assortiment een stuk overzichtelijker presenteren. Daarbij is het parkeren voor de winkel een stuk makkelijker en hebben we achterom ook parkeerplaatsen’’, vertelt Wim Kuijsten (59) aan HeezeLeende24. Wim Kuijsten is al veertig jaar werkzaam als slijter en een kleine dertig jaar als zelfstandige. De drankenspeciaalzaak is een gevestigde naam in Heeze en omstreken. Niet alleen het brede assortiment van de slijter maar ook de proeverijen die hij organiseert zijn erg populair. Daarnaast kun je bij Het Vloeibaar Genot terecht voor de huur van een tapjes en koelingen voor een feest met alle bijbehorende (alcoholhoudende) dranken.

Op 1 juni krijgt Wim Kuijsten de sleutel van het pand en zal een ingrijpende verbouwing het pand gaan omtoveren van oude apotheek naar een hedendaagse drankenspeciaalzaak. Als alles volgens planning verloopt zal Het Vloeibaar Genot de deuren omstreeks 1 augustus op de nieuwe locatie aan de Kapelstraat 64 in Heeze openen.

Laat hier je reactie achter