Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Party Night Live! – Online editie

22 mei 2020 - 14:00

HEEZE - Op vrijdag 22 mei vindt er een online Party Night plaats! Helaas kunnen en mogen we jullie nog niet ontvangen in 't Perron, daarom komen wij naar jou. Dit doen we doormiddel van een super leuke livestream... Zorg ervoor dat je wat te eten en te drinken hebt zet de tafels en stoelen aan de kant om een mooi dansvloer te maken. En… het belangrijkste… nodig iedereen die je kent uit om dit gezellige feest vanuit je eigen huiskamer te beleven!

Verzoekjes kunnen op de avond zelf via chat gestuurd worden ook zullen er leuke "spellen" gespeeld worden, waar je ook nog eens prijsjes mee kan winnen. Tip voor alle papa's en mama's: zorg ervoor dat je kind hierbij kan zijn, zodat ze een leuke avond uit beleven zonder het huis uit te gaan. Zet  22 mei alvast in je agenda! Om 19:30 gaan we los!

Deze online Party Night wordt georganiseerd door de Heibessums. Volg hen op facebook en instagam voor meer informatie of kijk op www.heibessums.nl.

Middels deze link kun je t.z.t. de Party Night bijwonen.

(de Party Night van 15 mei, in ’t Perron, komt te vervallen)

Laat hier je reactie achter