Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Thuis quizzen met een hapje en een drankje

13 mei 2020 - 18:45

HEEZE-LEENDE-STERKSEL – Na de eerste succesvolle editie van de Thuis voor de Buis Quiz, is er vrijdag 15 mei de tweede editie. Inmiddels zijn er ruim honderd ingeschreven teams om mee te dingen naar de vele mooie prijzen die wederom beschikbaar zijn gesteld door de lokale winkeliers in Heeze en Leende. Ook voor deze editie heeft de organisatie net als de eerste editie weer een leuke en vooral gezellige medepresentator bereid gevonden de quiz te presenteren.

Het beloofd weer een fantastische avond te worden vol entertainment en natuurlijk de leukste en gezelligste quiz van de regio! De vragen zijn weer divers en uiteraard ontbreekt de fotoronde ook deze editie niet. Inschrijven kan door HIER te klikken!

Prijzen
Zoals bij iedere quiz heeft ook deze quiz een prachtig prijzenpakket dat beschikbaar is gesteld door vele lokale winkeliers. Zelfs in coronatijd waren zij direct bereid om de ongeveer 20 prijzen beschikbaar te stellen waarvoor een enorme dank. De winnaar gaat er vandoor met een waardebon van Albert Heijn Boonaerts ter waarde van € 150,-. De tweede prijs is een tegoedbon van Maatwerk voor maatwerk sanitair in Heeze en de derde prijs is een special nail treatment bij Enjoy my nails in Heeze. Daarnaast zijn ook de andere prijzen meer dan de moeite waard!

Heerlijke drankpakketten en snackpakketten
Bij de initiatiefnemers van deze quiz is het mogelijk om een bierpakket, een bier & wijnpakket, borrelplank en een bittergarnituur te bestellen. Deze kunnen besteld worden via reservering@tapperijdezwaan.nl of via app op 06-22699240. Bestellingen kunnen gedaan worden tot 12.00 uur op vrijdag 15 mei. Het bittergarnituur wordt vrijdagavond warm thuisbezorgd tijdens de quiz. Wel zo lekker!

Assortiment:
- Bierpakket: 6 exclusieve speciaalbieren € 25,-
- Bier & wijn pakket: Fles witte wijn & vier speciaalbieren € 25,-
- Kaas en worst: Plateau met diverse kaas- en vleessoorten € 15,-
- Bittergarnituur: 12 stuks (warm thuisbezorgd tussen 20.30 uur en 22.00 uur) € 8,-

Wij wensen je vast heel veel plezier tijdens deze leuke avond uit, maar dan thuis, lekker voor de buis!

Laat hier je reactie achter