Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Hanging basket actie succesvol: dit jaar verzekerd van bloemen

14 mei 2020 - 07:00

HEEZE-LEENDE-STERKSEL - Een week geleden werd de actie Zet de Bloemetjes Buiten en dito website zetdebloemetjesbuiten.com gelanceerd. De actie heeft als doel om voldoende funding bij elkaar te krijgen om de hanging baskets in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp de komende vijf jaar te garanderen.

"We zijn blij verrast dat we het bedrag voor dit jaar al hebben kunnen binnenhalen. De reacties zijn erg positief en sponsoren melden zich vanuit diverse hoeken", reageert Frans Broos, voorzitter van Recreatief Heeze-Leende.
"Wat ook erg opvalt is de respons vanuit de particulieren die via de website zetdebloemetjesbuiten.com hun vrijwillige bijdrage al flink geven. De hanging baskets voor dit jaar zijn dan ook besteld en zullen binnenkort opgehangen worden in de dorpskernen".

Voor 2020 zijn de kleurrijke bloembakken geregeld, maar om de komende vijf jaar vooruit te kunnen denken en de hanging baskets te realiseren is een totaalbedrag van € 75.000,- nodig. Via de website zetdebloemetjesbuiten.com is het mogelijk een vrijwillige bijdrage te leveren aan de baskets, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan de hanging baskets in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp? Dat kan! Ga naar zetdebloemetjesbuiten.com en u kunt uw bijdrage daar doen.

Laat hier je reactie achter