Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Wie wil jij verrassen op een zeer unieke manier?

14 mei 2020 - 09:00

HEEZE-LEENDE – In deze coronatijd wordt van iedereen veel gevraagd en al weken worden we beperkt in ons doen en laten. Geen terrasjes, geen knuffels geven, geen pilsje in het café….. Wat verlangen we allemaal naar de tijd zonder corona. HeezeLeende24 biedt jou de unieke mogelijkheid om iemand op een unieke manier te feliciteren, te verrassen of een hart onder de riem te steken. Dat kan een verjaardag zijn, een jubileum of bijvoorbeeld een zorginstelling, school of iemand die je dit gewoon gunt.

Laat ons voor donderdag 14 mei 20.00 uur weten wie je wil verrassen met jouw of jullie persoonlijke videoboodschap, en HeezeLeende24 bezorgd deze aan huis. Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl en geef je snel op want wie verdient er nu niet een leuke boodschap in deze moeilijke coronatijd?

Precies…..iedereen!

Laat hier je reactie achter