Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Inbraak bij AH Heeze: 900 pakjes sigaretten gestolen

14 mei 2020 - 10:40

HEEZE – In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een inbraak plaatsgevonden bij Albert Heijn Boonaerts in Heeze. Omstreeks half vier kwam er een inbraakmelding binnen bij de politie die direct naar de Albert Heijn ging om polshoogte te nemen. Eenmaal ter plaatse bleken de inbrekers al verdwenen met een flinke buit. Zij wisten in korte tijd maar liefst 900 pakjes sigaretten te stelen. De schade loopt in de duizenden euro's.

De vluchtauto, een witte Audi, heeft in het steegje gestaan tussen de Albert Heijn en de DA drogist. Heb jij iets verdachts gezien, heb je eventueel camerabeelden of worden jou sigaretten goedkoop aangeboden neem dan direct contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laat hier je reactie achter