Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Oud Heezenaar heeft resort weer vol op Guadeloupe

15 mei 2020 - 17:00

HEEZE - Op Guadeloupe heeft oud-Heezenaar Léon Raaijmaakers zijn resort op een veilige manier weer vol met gasten. Een aantal weken geleden kreeg oud-Heezenaar Léon Raaijmaakers een telefoontje van de sous prefet (de op éen na hoogste functionaris) op het Franse Caribische eiland Guadeloupe. “Vraag was of het mogelijk was om ons resort binnen 2 dagen weer op een veilige manier te openen voor de passagiers van Air France die 14 dagen in quarantaine moeten”, aldus Léon Raaijmaakers, directeur van Langley Resort Fort Royal Guadeloupe (215 kamers). Het gaat om gezonde mensen, die weer terugkomen naar Guadeloupe.

”Ik heb meteen ja gezegd tegen de sous prefet. Wij waren net klaar met een grote renovatie van onze hotelkamers en bungalows. Juist nu in deze moeilijke tijd is het fijn om weer gasten te hebben. Bijna alle hotels in de wereld, wij dus ook, moesten door de Coronamaatregelen sluiten. Dit verzoek om weer te openen is voor mijn resort een mooie kans om weer cash-flow en werkgelegenheid te genereren. Ons resort is voor deze gasten ideaal. Het is gelegen op een mooie plek aan het strand, in de meest natuurlijke omgeving van Guadeloupe, een prachtig park waar gasten  overdag  tijd door mogen brengen. Veiligheid staat centraal, we hebben alle veiligheidsmaatregelen getroffen en hebben onze service aangepast aan de  anderhalvemetersamenleving’’, aldus Raaijmaakers.

Alle passagiers die vanuit Parijs momenteel naar Guadeloupe vliegen, verblijven 14 dagen in quarantaine in het resort. ,,Wij hebben onze gehele organisatie herzien, om hen Covid-19-proof te verwelkomen en hen de best mogelijke hotelservice te bieden onder deze bijzondere omstandigheden.De hotelkamers zijn ruim en comfortabel, onze gasten dineren in hun eigen kamer. Er is ook een medisch team van het lokale Rode Kruis en de Réserve Sanitaire[RN1] , die vanuit Frankrijk zijn gekomen. Alle gasten worden goed door hen begeleid. “We werken goed samen. We zijn er allen trots op hoe we dit gezamenlijk doen. Het geeft voldoening om dit in teamverband te realiseren. Iedereen is gelukkig gezond, dat maakt dat we er ook echt het beste van kunnen maken.’’ zegt Raaijmaakers. Raaijmaakers verwacht dat de quarantaineperiode binnenkort eindigt. Het aantal Coronagevallen is laag op Guadeloupe, mede dankzij de goede maatregelen. ‘Ik denk dat de meeste vluchten naar Guadeloupe binnenkort weer zullen herstarten. Als er een akkoord komt vanuit de overheid dat hotels weer open mogen, dan staan wij klaar om onze gasten wederom op een veilige manier te verwelkomen in Langley Resort Fort Royal Guadeloupe”, zegt Raaijmaakers.

Laat hier je reactie achter