Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Reserveer nu en kies later je plek voor eeuwige rust in de natuur

16 mei 2020 - 07:07

HEEZE - Vanaf nu is het mogelijk om bij Schoorsveld en Maashorst, Landgoed Mookerheide en Heidepol een plekje te reserveren zonder dat een bezoek aan de natuurbegraafplaats nodig is. Er kan dus nu ook op afstand voor eeuwigdurende grafrust in de natuur gekozen worden, waarbij men later de specifieke plek daarvoor uitzoekt.  

Bij Natuurbegraven Nederland realiseren we ons dat het nu niet voor iedereen mogelijk of wenselijk is om naar buiten te gaan en een natuurbegraafplaats te bezoeken. In deze bijzondere tijd langskomen om een plekje voor de eeuwige grafrust uit te kiezen is dan, letterlijk, een stap te ver.

Een bijzondere tijd waarin we meer naar elkaar omzien en goed voor elkaar willen zorgen. En misschien ook wel een tijd waarin we ons bewust zijn dat wij of onze dierbaren er niet altijd zullen zijn. Op de natuurbegraafplaats merken we dat mensen daar juist in deze tijd over nadenken en daar met naasten over praten. Het geeft dan rust te weten dat je alles goed geregeld hebt.

Op een natuurbegraafplaats kies je zelf een plekje in het natuurgebied uit dat bij jou past. Een laatste rustplaats om begraven te worden, of voor de as of urn. Maar precies dat is in deze tijd niet voor iedereen mogelijk of wenselijk. “Daarom bieden we mensen nu de mogelijkheid aan om een plekje te reserveren, zonder dat je langs hoeft te komen om het eigen plekje uit te kiezen. Dat kan op een later moment.”, zegt Hanne van der Linden, manager natuurbegraafplaats Maashorst. “De wetenschap dat ze het geregeld hebben geeft mensen wel al rust”.

Om meer te weten te komen over het op afstand kiezen voor eeuwige grafrust in de natuur of over wat de mogelijkheden zijn, kijk op de website www.schoorsveld.nl

Laat hier je reactie achter