Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Waardig afscheid van Joop Reiling in Sterksel

16 mei 2020 - 17:51

STERKSEL - Zaterdagmorgen heeft muziekvereniging de heerlijkheid Sterksel met een rood gekleurde erehaag bescheiden afscheid genomen van erelid Joop Reling. 

Joop was lid sinds 1951, actief muzikant, jeugdcoördinator, bestuurslid, lid sponsorcommissie, erelid en lid RVA. Kortom een zeer indrukwekkende, enthousiaste en actieve historie bij de Muziekvereniging. ''We verliezen dan ook een zeer gewaardeerd lid. Hopelijk vind hij nu zijn rust bij Maria en Hans'', aldus de vereniging.

De uitvaartstoet stopte voor de kerk in Sterksel waar Meike de Last Post ten gehore bracht. Al met al binnen de beperkte mogelijkheden vanwege Corona een waardig afscheid met hoge opkomst van muzikanten, familieleden, buren, kennissen en overige geïnteresseerden. Iedereen bedankt voor de aanwezigheid.

Rob, Joris, Bart en Twan, familie, gecondoleerd en veel sterkte de komende tijd.

Laat hier je reactie achter