Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Rotary verwendiners

17 mei 2020 - 07:53

HEEZE - De leden van Rotary Heeze willen graag een beetje vrolijkheid brengen in deze eenzame en onzekere tijd. Vandaag hebben zij meer dan 40 Heezenaren verblijd met een driegangen diner. In samenwerking met sociaal makelaar Yvonne Cuijten in Heeze is een lijst gemaakt met mensen waar vanmiddag de maaltijden bezorgd zijn.

Voorzitter Peter van Zon brengt met zichtbaar plezier de heerlijke gerechten van cateringservice Van Grunsven mee rond: “We wilden onze dorpsgenoten die veel alleen zijn in deze contactarme tijd op deze manier laten weten dat er aan hen gedacht wordt. De pakketten, nog extra aangevuld met een flesje wijn en een bloemetje, werden erg enthousiast en dankbaar in ontvangst genomen. Het was voor ons fijn om dit zo nodige lichtpuntje te mogen brengen. “

Heb je belangstelling voor Rotary? Op www.rotary.nl/heeze vind je meer informatie en contactgegevens.

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter