Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Brabantse gezelligheid bij Tweede Thuisquiz

17 mei 2020 - 10:30

HEEZE - Vrijdagavond 15 mei werd alweer de tweede Grote Thuis voor de Buis Quiz gehouden. Lekker quizzen vanuit je eigen huiskamer onder het genot van een hapje en een drankje. Ruim 150 teams deden mee aan deze tweede thuisquiz met de meest uiteenlopende vragen voor jong en oud. Zo kwamen er vragen langs over Disneyfilms, was er een 'afvalronde' over Spanje maar ook de fotoronde met logo's uit Heeze maakten ook deze quiz weer leuk en bovenal gezellig.

Medepresentator Marcel Manders was goed in zijn element en wist een welkome aanvulling te zijn op presentator Pim die vol overgave de show presenteerde. Er werden ongeveer twintig prijzen uitgedeeld deze quiz welke door lokale winkeliers beschikbaar zijn gesteld waarvoor grote dank. Tevens zaten er twee 'doe-opdrachten' in de quiz die massaal zijn uitgevoerd.

De eerste was de oproep om een vrijwillige bijdrage te doneren voor de hanging baskets die iedere zomer in alle kernen hangen. Onder de noemer 'Zet de bloemetjes buiten' is hiervoor een crowdfunding opgestart waar de teams een mooie bijdrage aan hebben geleverd. Uit alle donaties die gedaan zijn die avond is ook een winnaar gekomen. Team Linden is uit de hoge hoed gekomen en kan een mooie prijs tegemoet zien. Stuur even een e-mail naar redactie@heeze24.nl en de prijs wordt thuisbezorgd.

De andere vraag was een foto te maken van het team met de Brabantse vlag op de achtergrond. We kregen vele foto's doorgestuurd waarvoor dank. De eerste foto bij dit artikel wint ook een lekkere prijs. Stuur even een e-mail naar redactie@heeze24.nl en wij bezorgen de prijs aan huis.

Uiteindelijk gaat het ook om de eindstand. Boogie Wonderland! wist deze editie te winnen met maar liefst 474 punten waarmee zij een tegoedbonnen wonnen van Albert Heijn Boonaerts ter waarde van € 150,-. Tweede werd team VerBaarLoo met 451 punten. Zij ontvangen een tegoedbon ter waarde van € 100,- bij Maatwerk Sanitair in Heeze. De derde plaats was voor Fijn kwisje nie met 450 punten. Zij krijgen een bon van Enjoy my nails bon voor een special nail treatment ter waarde van zestig euro.

Bekijk de complete eindstand en waar de prijzen gevallen zijn via deze link.

Laat hier je reactie achter