Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Jimmy Strauven uit Heeze start eigen Frieterie

18 mei 2020 - 12:00

HEEZE – Vanaf 1 juni start Jimmy Strauven (22) uit Heeze zijn eigen onderneming. Jimmy’s Frieterie. Van kind af aan droomde Jimmy al van het eigen baas zijn en speelde hij het frietbakken thuis. Inmiddels is de jonge ondernemer bijna klaar met de voorbereidingen en gaat hij per 1 juni friet en snacks bakken op locatie. Jimmy’s Frieterie – snacks and more. Naast de friet en de snacks kun je bij Jimmy’s Frieterie ook terecht voor suikerspinnen, popcorn en oliebollen op locatie. Dat is smullen!

Denk hierbij aan feestjes, bouwplaatsen bij de Brabantsedag, evenementen, of bijvoorbeeld op bouwplaatsen om de bouwvakkers te trakteren. Feestjes en evenementen zijn tijdelijk niet mogelijk maar als alles doorgaat zoals de overheid wil, dan zijn vanaf 1 juli weer feestjes toegestaan tot 100 personen. Achter de schermen wordt de laatste hand gelegd aan de bouw van de website, de belettering van de bedrijfsbus en frietwagen maar natuurlijk ook de kleding en de inkoop van de friet, snacks en dranken.

‘’Het is eigenlijk altijd maatwerk. De klanten hebben de keuze uit diverse menu’s waarvoor ze een vaste prijs betalen. Ze kunnen dan zoveel eten als ze willen. Ik kom op locatie bakken en na afloop neem ik alles weer mee zodat de klant nergens aan hoeft te denken. Zelfs het reserveren gaat makkelijk door online een datum vast te leggen, een menu te kiezen en je kunt zelf berekenen wat de kosten zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast is het mogelijk om ook vegetarisch te eten bij ons en kunnen we bij feesten, partijen en evenementen bijvoorbeeld ook het bittergarnituur verzorgen.’’

Eet friet met de hele straat
Samen met de nieuwswebsite HeezeLeende24 is een leuke actie bedacht in deze coronatijd. Eet friet met de hele straat. Reserveer Jimmy’s Frieterie voor de hele straat en inventariseer van tevoren hoeveel mensen mee willen eten. Zet tafels en stoelen op de stoep voor je huis en kom om de beurt je eten afhalen. Zo eet je met de hele straat friet voor een vaste prijs. Ter promotie krijgt iedere straat 15% korting op het gekozen arrangement. De actie geldt van 1 juni tot en met 31 juli. Lekker toch?

Reserveren en meer informatie
Wil je meer weten over Jimmy’s Frieterie of alvast een reservering plaatsen, neem dan contact op met Jimmy Strauven via telefoonnummer 06-42607076. Je kunt ook een bericht sturen met WhatsApp naar dit nummer en hen volgen op Facebook. Binnenkort is ook de gloednieuwe website klaar waar je makkelijk en snel alle informatie kunt vinden.

 

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter