Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlees van Van Hooff voortaan ook bij de SPAR in Sterksel

19 mei 2020 - 07:15

STERKSEL – Vanaf maandag 18 mei kan men ook bij de SPAR in Sterksel terecht voor heerlijk vers vlees van de slager. Slagerij Van Hooff uit Heeze levert hier nu dagelijks vers vlees.

Bedrijfsleider van de SPAR Bart Looijmans: ‘’We willen een zo breed mogelijk assortiment aanbieden voor onze klanten en natuurlijk ook kwaliteit. Daarom gaan we intensief samenwerken met Slagerij Van Hooff  uit Heeze die al ruim 70 jaar ervaring hebben als slager. Met liefde gemaakt is de slogan van de slager uit Heeze en dat proef je. We zijn erg blij dat we dit hebben kunnen realiseren voor onze klanten.’’

Naast dagelijks heerlijk vers vlees kan men nu uiteraard ook bij de dorpswinkel in Sterksel terecht voor bestellingen en voor overheerlijke barbecue- en gourmetschotels. De klant heeft de keuze uit een ruim assortiment vleeswaren en vleesproducten. Loop gerust eens binnen bij de SPAR in Sterksel en vraag naar de mogelijkheden. De vrijwilligers staan u graag te woord.

Spar Sterksel is een unieke en complete winkel die zorgt voor leefbaarheid in ons bijzondere dorp. De dorpswinkel wordt onder toezicht van het bestuur van de coöperatie gerund door een bedrijfsleider, korte parttimers en een groot vrijwilligersteam. Uniek voor Nederland!

Laat hier je reactie achter