Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Zaalvoetbalseizoen ZVV Heeze '76 zit er op

19 mei 2020 - 13:00

HEEZE - Het coronavirus houdt ons nog steeds in de greep. Inmiddels mag er weer onder strenge voorwaarden worden getraind bij verschillende sportverenigingen. Van de gemeente hebben wij echter bericht ontvangen dat de sporthal tot en met 1 september gesloten blijft. De overheid heeft aangegeven dat competitieverband tot 1 september is verboden.

Voor ZVV Heeze betekent dit dus ook dat het huidige seizoen definitief is afgelopen. Wat heeft dit voor gevolgen:

Geen kampioenen en geen bekerfinale.
Wij zullen met de desbetreffende teams die in aanmerking komen voor promotie en degradatie nog contact opnemen.
De betaalde contributie voor de 2e helft van het seizoen zal gebruikt worden voor de 1e helft van het nieuwe seizoen 2020-2021. Dit betekent dat er voor de 1e helft van het nieuwe seizoen geen contributie betaald hoeft te worden.

Seizoen 2020-2021
Zoals hierboven aangegeven, geen contributie verschuldigd voor de 1e helft van het seizoen. De sponsorbijdrage van € 90 per team, zullen wij niet in rekening brengen, dit om de lokale sponsoren te steunen in deze moeilijke periode. Sponsorbijdrages van onze hoofdsponsors zullen wij voor dit seizoen ook niet innen (cf. hierboven vermelde reden).

Voor de 2e helft van het seizoen zal in januari 2021 de factuur verstuurd worden voor de contributie (€ 285). Aangezien er momenteel nog veel onduidelijkheden zijn, hebben wij besloten om niet per 1 september te starten met het risico dat we dan misschien toch niet mogen starten. Wij willen daarom het nieuwe seizoen op vrijdag 2 oktober starten. Wij gaan ervan uit dat er t.z.t. meer informatie bekend is voor binnensporten en regels met betrekking tot omkleden, douchen etc. Wij zullen de regels van de overheid altijd volgen.

Hopende iedereen hiermee voldoende geïnformeerd te hebben voor dit moment. Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn of suggesties voor het nieuwe seizoen, dan kun je altijd contact opnemen.

Deze informatie is ook verstuurd naar alle contactpersonen van de deelnemende teams.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van ZVV Heeze ‘76
Stefan van Kessel, Voorzitter

Foto: archief HeezeLeende24

Laat hier je reactie achter