Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Matras gedumpt in bossen aan Heezerenbosch

19 mei 2020 - 10:30

HEEZE - Afgelopen weekend is er wederom een afvaldumping geconstateerd. Ditmaal betrof het een tweepersoons matras dat in de bossen aan het Heezerenbosch in Heeze op een zandpad was gedumpt. Ook de politie kwam ter plaatste. Het matras zal worden opgeruimd door de grondeigenaar die tevens opdraait voor de opruimkosten.

Het lijkt de dumpers niets meer uit te maken wat ze dumpen, waar ze het dumpen en hoeveel ze dumpen. Illegale afvaldumpingen zijn een grote ergenis bij de inwoners van onze mooie groene gemeente maar lijken meer regel dan uitzondering te worden. Inwoners van onze gemeente worden goed geïnformeerd over de mogelijkheden voor het afvoeren van huishoudelijk afval, in welke vorm dan ook. Met het dumpen van het afval in de natuur zadelen de afvaldumpers de eigenaar van het terrein op met de opruimkosten en natuurlijk zorgt het voor irritatie.

Gebruik de bekende mogelijkheden om uw afval af te voeren en gebruik daarvoor dan ook de gebruikelijke methoden. Dump het NIET in de natuur. Heb je vragen over het afvoeren van afval in de gemeente Heeze-Leende? Kijk dan op de website van de gemeente Heeze-Leende.

Laat hier je reactie achter